Light & Building, hét Mekka voor lichtoplossingen en innovatieve verlichtingsconcepten

De wereld veranderd, zo ook de behoeften op het vlak van elektrificatie en digitalisering. De rode draad door dit alles is duurzaamheid. Om de laatste ins en outs te zien, te horen en weer helemaal up to date te zijn, waren wij bij Light & Building, dit is de toonaangevende internationale vakbeurs, in Frankfurt. Hier vindt je alles wat met verlichting en media façades te maken heeft en richt zich op elektrificatie. Als basis voor meer duurzaamheid en een toekomstbestendige bouwsector.

Licht moet aanpasbaar en individueel bruikbaar zijn. Bovendien moet het licht meerdere functies en tevens hoogwaardig design combineren met innovatie technologieën. Kortom verlichting in al zijn facetten en ruimtes. Nieuwe dynamische lichtconcepten zijn nodig om het nieuwe werken of de wisselende functies van een ruimte mogelijk te maken. Modulaire systemen met intelligente besturing bieden een maximale flexibiliteit. Ruimten zowel binnen, als buiten moeten flexibel gebruikt kunnen worden met combinaties van verschillende lichtbronnen. Indirecte lichtbronnen maken individuele composities mogelijk.