Koffiebranderij Peeze, de plek waar je moet zijn voor de lekkerste, eerlijk gebrande koffie.

De plek waar niet alleen goede koffie wordt gemaakt, maar ook koffie goed is voor de wereld waarin we leven. Je kan alleen maar goede koffie maken als het gehele proces van koffie goed is. Goed zijn voor zowel de boeren als onze planeet. Als je door de hele keten duurzaam en eerlijk produceert, met veel aandacht en liefde, dan smaakt daar de koffie uiteindelijk ook veel beter van. Wij van Smart2led zijn fan van de koffie van Peeze en vinden uiteraard dat deze koffie goed belicht mag worden!!!


Wij werden uitgenodigd bij Peeze om wederom mee te denken over een lichtplan voor de nieuwe Cuppingruimte, na een leuk gesprek kwamen we samen met de architect tot een mooi lichtplan. Door onze verlichting heeft de Cuppingruimte een prachtige en intieme sfeer. De verlichting kan aangepast worden wanneer er trainingen zijn. Hierdoor wordt het helder en is alles duidelijk te zien. Wanneer er een koffie of theeproeverij plaatsvindt kan de verlichting gedimd worden waardoor het een sfeervolle aangelegenheid wordt.


Een mooie aanvulling passend bij de slimme ledverlichting die wij al eerder hebben geplaatst in de logistieke en productie ruimten en in de winkel hebben wij armaturen geplaatst die door ons, duurzaam, in Nederland zijn ontwikkeld en geproduceerd. De winkel en de vernieuwde Cuppingruimte zijn inmiddels al een tijd in gebruik maar wij zijn zeker niet minder trots dat wij wederom een bijdrage hebben kunnen leveren aan deze vernieuwde winkel.