About us

Led’s trigger your emotions with our smart solutions

Voor iedere doelgroep ontwikkelen, produceren, importeren en leveren wij de beste LED-producten en slimme LED-schakelsystemen. Onze producten dragen bij aan een positieve, comfortabele en veilige beleving van de mens.

Why

Smart2Led gaat telkens een paar stappen verder dan anderen – maar wel met twee voeten op de vloer – om de markt te voorzien van de beste LED producten en slimme lichtschakelsystemen.

Al ver voor 2009 waren wij bezig met het energiezuinig maken van gebouwen door slimme integrale technieken. Naast onze brede kennis wat betreft gebouw gebonden technieken, zijn wij ons ook gaan verdiepen in de effecten van LED op de mens, ook daarin gingen we gelijk een aantal stappen verder. Hierin keken we naar de effecten van LED en ontwikkelden lichtrecepturen. Wij produceren en importeren producten die direct toegepast kunnen worden binnen de meest uiteenlopende doelgroepen.

Vanwege de doelgroep-afhankelijke en conceptmatige benadering creëren wij een keten van blijheid. De gebruiker van het pand geniet van veiligheid, comfort en een exploitatie vriendelijke werk en/of leefomgeving. De beheerder van het pand geniet van de informatie die een intelligent en ultiem beheer(s)baar pand geeft en welke gebruiksafhankelijk wordt gepresenteerd. De eigenaar van het pand heeft hierdoor een pand in zijn of haar portefeuille die een labelverbetering heeft, alleen maar door toepassingen van smart technieken, zonder bouwkundige aanpassingen.

Knowhow

Toen LED in de kinderschoenen stond liepen de mensen van Smart2Led al behoorlijk wat stappen voor op collega’s in de markt, niet alleen vanwege goede opleidingen en werkervaringen, maar vooral door zich te verdiepen in wat LED-licht doet met de mens. Geen mens is hetzelfde en ieder brein werkt ook weer anders, maar door veel te spreken met neurowetenschappers en veel praktijktesten uit te voeren hebben wij lichtrecepturen ontwikkeld voor iedere doelgroep.

De verlichting van Smart2Led zorgt ervoor dat de cognitieve beleving echt is. Tevens zijn onze producten op iedere specifieke doelgroep afgestemd. Zo voegen wij iets toe aan het welzijn van de mens en zorgen er voor dat iedereen zijn of haar werkplek of activiteit comfortabel en veilig ervaart!

Sustainability

Video afspelen

Voor ons is niet alleen het eindproduct belangrijk maar ook de circulariteit en afvalvermindering in de weg daar naar toe. Onze verlichting wordt lokaal geproduceerd. Dit geef ons volledige grip op de kwaliteit en levensduur van onze producten.

Daarnaast werken wij met gerecyclede materialen en grondstoffen, onze producten worden verpakkingsvrij geleverd en we nemen oude armaturen lichtbronnen in om deze vervolgens op een verantwoorde manier te verwerken tot nieuwe grondstoffen.

Een greep uit onze referenties

Led's meet!

Neem contact op

+31 (0)88 65 71 475

info@smart2led.nl

6, Innovatie, Centerpoort-Noord, Duiven, Gelderland, Nederland, 6921RN, Nederland

22, Westerwerf, Bedrijventerrein Uitgeest-Noord, Groot Dorregeest, Uitgeest, Noord-Holland, Nederland, 1911JA, Nederland

17, Rondweg Zuid, Industrieterrein Vèèneslat Zuid, Winterswijk, Gelderland, Nederland, 7102JD, Nederland

18, Hambakenwetering, Bedrijventerrein-Noord, 's-Hertogenbosch, Noord-Brabant, Nederland, 5231DC, Nederland

9, Onlandweg, Tynaarlo, Drenthe, Nederland, 9482TC, Nederland

11, Vor dem Delltor, Esserden, Rees, Kleef, Noordrijn-Westfalen, 46459, Duitsland