Smart solutions

Voor iedere doelgroep een LED-oplossing.

Smart2Led werkt al sinds 2009 met vaste fabrikanten en ontwikkelt en produceert ook meer dan een decennium haar eigen Dutch designed en Dutch produced LED-producten die nationaal en internationaal in projecten zijn en worden verwerkt. 

Duurzaam

In 2009 ontwikkelden wij al LED-armaturen die een minimale levensduur hadden van 100.000 uur. Vandaag de dag zijn onze producten nog slimmer en duurzamer.

Wij streven om bij alles wat we doen bij te dragen aan een circulaire economie. Zo leveren wij componenten zonder een overdaad aan karton en plastic maar worden de producten in kratten geleverd en op een manier zodat monteurs veel minder tijd bezig zijn met uitpakken en logistiek. Niet alleen duurzaam, maar ook efficient!

Smart

Ons vooruitstrevende lichtstuursysteem bestaat al sinds 1980 en wordt wereldwijd toegepast. Het systeem is multidisciplinair en dus geschikt voor iedere technisch gebouwgebonden discipline. Alle techniek zit in één database, spreekt één taal en wordt gestuurd over één kabel. Dus uiteindelijk minder kabels in uw gebouw, betere beheersbaarheid, meer comfort, minder stichtingskosten en sterk verminderde exploitatiekosten. Hoe smart is dat?

Welzijn

Het welzijn van de mens staat voor ons centraal in al onze ontwikkelingen. Al onze producten dragen bij aan een positieve, comfortabele en veilige beleving van de mens. Voor iedere doelgroep ontwikkelen, produceren, importeren en leveren wij de beste LED-producten en slimme LED-schakelsystemen die de cognitieve lichtbeleving van werk- en leefomgeving verbeteren.

Led's meet!

Neem contact op

+31 (0)88 65 71 475

info@smart2led.nl

6, Innovatie, Centerpoort-Noord, Duiven, Gelderland, Nederland, 6921RN, Nederland

22, Westerwerf, Bedrijventerrein Uitgeest-Noord, Groot Dorregeest, Uitgeest, Noord-Holland, Nederland, 1911JA, Nederland

17, Rondweg Zuid, Industrieterrein Vèèneslat Zuid, Winterswijk, Gelderland, Nederland, 7102JD, Nederland

18, Hambakenwetering, Bedrijventerrein-Noord, 's-Hertogenbosch, Noord-Brabant, Nederland, 5231DC, Nederland

9, Onlandweg, Tynaarlo, Drenthe, Nederland, 9482TC, Nederland

11, Vor dem Delltor, Esserden, Rees, Kleef, Noordrijn-Westfalen, 46459, Duitsland