De plek waar niet alleen goede koffie wordt gemaakt, maar ook koffie goed is voor de wereld waarin we leven. Je kan alleen maar goede koffie maken als het gehele proces van koffie goed is. Goed zijn voor zowel de boeren als onze planeet. Als je door de hele keten duurzaam en eerlijk produceert, met veel aandacht en liefde, dan smaakt daar de koffie uiteindelijk ook veel beter van. Zo concludeerde Smart2Led tevens, goede koffie, in vele opzichten, mag ook goed belicht worden.

Al eerder hebben wij de productie en logistieke ruimten voorzien van onze slimme Led verlichting en in de winkel hebben wij armaturen geplaatst die door ons, duurzaam, in Nederland zijn ontwikkeld en geproduceerd. De winkel is al een tijd in gebruik maar wij zijn zeker niet minder trots dat wij wederom een bijdrage hebben kunnen leveren aan deze vernieuwde winkel.

Het wagenpark in topconditie houden? Dan is BOB Autowas IJsselmonde het adres waar je moet zijn. Op een perceel van 3500 m2 is een heuse kettingwasstraat van Holz met ACE componenten, een interieurband, stofzuigplein, AutoSpa en de eerste handwax band ter wereld te vinden. Tevens worden op deze speciale band voertuigen in vijftien minuten showroomshine gepoetst.

Al deze innovatieve technieken moeten ook perfect belicht zijn. Maar hoe doen we dit slim, milieuvriendelijk en verantwoord? Dit is waar Smart2Led om de hoek komt kijken. Het creëren van optimaal licht en zorgen voor een fijne omgeving om te zijn.

In de grote, open ruimte is er door BOB Autowas zoveel mogelijk gewerkt met natuurlijk licht. Veel glas, zelfs in het dak. Dit is aangevuld met onze nieuwe “slimme” Ledverlichting, verder hebben wij de binnenruimten voorzien van o.a. onze RGB donuts. De buitenzijde van het pand is geaccentueerd met een strakke rode LED lichtlijn waardoor het pand vanaf het knooppunt rijksweg A15/A16 al goed zichtbaar is.

Naast deze succesvolle samenwerking zijn wij inmiddels ook bezig op andere locaties van BOB Autowas.

Smart2Led heeft in samenwerking met Smart2Concepts winkelcentrum Keizerswaard voorzien van een nieuw
dynamisch verlichting systeem.

Smart2Concepts heeft de volledige elektrische veld-installatie vernieuwd en uitgebreid.

De groepenkasten en aansturing zijn “slim” gemaakt en volledig geïntegreerd in het Smart2Shoppingmall systeem. Het pand is nu compleet zelfsturend. De lichtlijnen dimmen automatisch en de mood-lampen en mood-donuts veranderen, event afhankelijk, van kleur. Zo is er met Pasen een meer pastelkleurige programmering en met sinterklaas zijn er meer rood en geel tinten.

Naast de overige verlichting in de houten lamellen, hebben wij het winkelcentrum ook voorzien van nieuwe haakse gevelreclame armaturen.

Steeds meer bedrijven zijn anno 2020 zich bewust van duurzaam ondernemen. Duurzaamheid, energiebesparende en CO2-reducerende maatregelen worden getroffen. Eigenaren voorzien hun panden met een C en-of A label, en een aantal eigenaren investeren zelfs in de overtreffende trap.

AM is één van de meest toonaangevende gebiedsontwikkelaars van Nederland welke zich maximaal inspant om haar medewerkers de optimale werkomgeving te bieden.

Het AM Huis, huisvesting van AM is na een moderne renovatie aangepast naar de hoge kwaliteitsstandaarden van zowel BREEAM (duurzaamheidprestatie van gebouwen en gebieden) als WELL (internationale standaard gericht op gezondheid en welzijn van mensen in de gebouwde omgeving). Het AM Huis is het eerste bestaande kantoorgebouw in Nederland dat na modernisering voldoet aan deze hoge eisen voor duurzaamheid en gezondheid.

Eén van de speerpunten van o.a. WELL is licht. Daglicht beïnvloed ons bioritme (waak/slaap ritme). Bij een tekort aan daglicht raken onze lichaamsfuncties verstoord. Maar ook een te veel aan zonlicht kan schadelijk zijn, in de vorm van hinderlijke reflecties. Binnen de WELL standard zijn er diverse aanpassingen die gedaan worden om een perfecte lichtbalans te verkrijgen op de werkvloer. Zo blijf je beter geconcentreerd gedurende de dag en kan je ‘s avonds beter slapen. Licht was één van de speerpunten welke in de bestaande bouw van het AM Huis aangepast diende te worden.

Smart2Led heeft voor deze WELL standaard een aantal LED armaturen ontwikkeld. Hierbij is rekening gehouden met de bestaande bouwkundige infrastructuur. Deze smart armaturen passen zich in groepen aan afhankelijk van de toetreding van daglicht en de aanwezigheid personen. Dit resulteert in een optimale licht beleving gedurende de gehele werkdag. Aan de hand van de vooraf overlegde lichtberekeningen en de officiële WELL meting op locatie is er het WELL certificaat toegekend. Iets waar AM bijzonder trots op mag zijn.

Smart2Led ontwikkelt, produceert, levert en installeert hoge kwaliteit LED verlichting. Voor ons staat het milieu en de beleving van de gebruiker centraal. Onze productie in Nederland en de samenwerking met onze lokale partners geeft ons maximale grip op de kwaliteit en levensduur van onze producten. Zo verduurzamen wij alle type gebouwen met optimaal resultaat voor de gebruikerservaring en de energiebesparing.

Wilt u ook samen met Smart2Led werken aan de verduurzaming van uw pand? Wij nodigen u graag uit voor een kop koffie in een van onze showrooms om te kijken welke verlichtingsoplossingen wij kunnen bieden.

Van maandag 3 februari tot en met vrijdag 7 februari 2020 staat Nederland volledig in het teken van de circulaire economie. 

Er zijn zo veel mensen die een idee hebben over circulariteit, die er veel over praten, maar doet men ook echt wat? Smart2led produceert vrijwel al haar producten in Nederland. In de basis betekent dit al veel minder transportkosten. Nagenoeg al onze armaturen worden geproduceerd uit gerecycled aluminium, waarvan 95% weer recyclebaar is.

De verpakking: Hoe transporteer je de onderdelen en armaturen? In kartonnen dozen zou iedereen zeggen, die zijn makkelijk te recyclen. Wij kijken hier anders tegenaan, wij gebruiken kunststof kratten gedurende het gehele proces. Vanaf de onderdelenfabriek naar de assemblage en vandaaruit naar het project. De verwijderde armaturen worden in de kratten teruggeplaatst na demontage, hierna volgt het scheiden en vervolgens worden ze gerecycled tot nieuwe producten. De kratten worden hergebruikt en gaan weer terug naar de fabriek om het proces vanaf het begin weer op te starten. Zo wordt de afvalstroom tot een minimum beperkt en hergebruiken wij zoveel als mogelijk. Praten doen we er niet veel over, Smart2Led doet het gewoon.

Zijn wij het slimste jongetje van de klas? Nee, dat zijn we niet. Maar iedere dag maken we stappen en iedere dag proberen we opnieuw innoverende oplossingen en/of producten te ontwikkelen die in alles vooruitstrevend zijn.

Led’s trigger your emotions with our “smart” solutions!