Peeze is al jaren een begrip voor duurzame koffie- en thee concepten. Timmo Terpstra, Algemeen directeur van Peeze, is bezig met (bouw)plannen voor de nieuwe huisvesting van het bedrijf.

Met het oog op de toekomst zou je zeggen dat er voor Peeze genoeg reden is om af te zien van een investering in het huidige pand. Timmo Terpstra ziet dit anders: “LED techniek is tegenwoordig simpelweg de norm voor verlichting. Hoewel wij druk bezig zijn met onze plannen om te verhuizen, is dit voor ons geen reden om stil te blijven staan met de verduurzaming van ons huidige pand. De expertise en deskundigheid van Smart2Led heeft ons uiteindelijk het vertrouwen gegeven om deze stap te zetten. Daarnaast werken wij alleen met bedrijven die dezelfde duurzaamheidsfilosofie hebben als wij.”

Daltonshool Daalhuizen in Velp doet duurzame investeringen in nieuwe led verlichting. In diverse fases is het hele pand voorzien van nieuwe ledverlichting van Smart2Led.

Onze “slimme” licht recepturen helpen de leerprestaties te verbeteren omdat men een betere cognitieve weergave
heeft van wat men ziet en leest.

Pieken op de plaats waar het moet en tot rust komen in de ruimtes waar dit kan.

Na een lange selectieprocedure met meerdere proefopstellingen hebben de bewoners van de VvE besloten om te investeren in de verlichting van Smart2Led.

Naast dat er een veilige situatie is gecreëerd met voldoende licht zijn de armaturen uitgevoerd met aanwezigheidsdetectie, wanneer er geen beweging is voor de woning dimt het licht naar een lager niveau.

Buiten dat er minder energie verbruikt wordt is tevens de hoeveelheid lichthinder tot een minimum beperkt.

Stiho is als onderdeel van De Stiho Groep leverancier van hout, plaat- en bouwmaterialen, ijzerwaren en gereedschappen in Nederland. Daarnaast levert ze diensten en advies aan bouwers en andere professionele verwerkers.

In het DSG Fulfilment Center is door Smart2Led de nieuwste LED-lijn techniek toegepast. "Geen donkere plekken meer, ook de heftruck chauffeurs zijn hier erg blij mee!’’ Aldus Martijn Daalmeijer, Manager Vastgoed bij De Stiho Groep.

Naast het distributiecentrum is ook het bijbehorende kantoor van Stiho aangepakt. De gangen en algemene ruimten hebben door een kleurtemperatuur van 3000 kelvin een warme en rustgevende uitstraling gekregen terwijl de lichtkleur van 4000 kelvin op de werkplekken juist de concentratie bevordert.

De verlichting is aangesloten op het high-end ATS risicobeheersysteem. Dit intelligente systeem maakt het mogelijk om alle denkbare technische en gebouwgebonden disciplines te integreren in één systeem. Dit maakt het mogelijk om op een slimme manier om te gaan met het schakelen van de verlichting. Zo zal bijvoorbeeld bij verandering van lichtval/daglicht de LED verlichting automatisch gedimd worden om een constante lichtwaarde te behouden en wordt bij inschakeling van de beveiliging alle verlichting uitgeschakeld.

Find it all @ the Wall…………

Zo ook de LED verlichting van Smart2Led!

De publiek toegankelijke ruimten en luifels zijn voorzien van de nieuwste LED downlighters van Smart2Led.