De Lochal in Tilburg is ene multifunctioneel gebouw welke meerdere gebruikers bevat.

Doel van het prachtige karakteristieke pand is om de Tilburgers een plaats te geven waar men kan werken, leren, ontspannen en waar men kan samenkomen.

Het inspirerende interieur en de rijke historie van het pand maken dat het eindresultaat een ware beleving architectonische is geworden van internationale allure.

Smart2Led heeft de vraag gekregen om op basis van een architectonisch idee een armatuur te ontwikkelen wat aan een lijst van eisen en standaarden moet voldoen.

Vanaf een idee, naar een schets en daar uit is FENG geboren, een tijdloos design armatuur met direct en indirect licht welke voldoen aan alle gestelde eisen.

Opgebouwd uit gerecyclede materialen, duurzaam ontwikkeld, geproduceerd en is het armatuur ook nagenoeg weer volledige recyclebaar.

 

De vraag aan Smart2led van de nieuwe eigenaren van het winkelcentrum en woontorens Ypenburg was duidelijk.

"Kunnen jullie ons helpen met ons verlichtingsprobleem bovenop onze torens? Ze zijn al jaren stuk...wij willen onze skyline terug!"

Na gedegen onderzoek en testperiode met een van de torens is de opdracht gegeven om in de glazen dakopbouw units boven de 8 woontorens onze slimme led lichtoplossing te installeren.

Slim, want deze torens worden individueel en samen op afstand aangestuurd  door onze slimme schakelkasten voor een schitterend kleuren lichtspel.

De eindeloze combinatie van kleuren maakt het mogelijk elk thema te laten stralen over de omgeving.

Deze 8 markante blikvangers zijn al van verre te zien en zorgen er voor dat steeds meer bezoekers de weg naar het (winkel) centrum weten te vinden.

 

Wij zijn trots op dit bijzondere project ....Ypenburg is trots op haar Skyline !