Smart2Led is een exclusieve samenwerkingsovereenkomst aangegaan met Metsan Lighting. 

Door deze partnership is er een sterke combinatie ontstaan tussen onze slimme in Nederland ontwikkelde en geproduceerde technologie en de aluminium armaturen van Metsan.

Met 34 jaar ervaring in produceren en veel kennis van aluminium, kan Metsan in haar uitgebreide machinepark producten produceren in grote maar ook, betaalbaar, in kleine aantallen. Hierdoor zijn maatwerkoplossingen snel en prijsgunstig te realiseren.

Door een eigen poedercoatstraat is het mogelijk om armaturen in aparte kleuren te leveren of alle individuele delen van de armaturen te kleuren.

Smart2Led produceert de hiervoor bestemde led technologie met de hoogste standaard en voorzien van de laatste technologie.

In de combinatie ontstaat er een duurzaam product wat niet alleen mooi is qua vorm en kleurstelling maar ook nog eens optimaal licht geeft.

Heeft u interesse in de door ons ontwikkelde producten schroom dan niet om vrijblijvend contact op te nemen. 

Smart2Led heeft een deel van het facade glas in het Alexandrium Shopping Center indirect aangelicht met LED strips. Hierdoor ontstaat er een gelijkmatige verlichting tijdens de avonduren boven het terras van Starbucks. Het resultaat mag er zeker zijn.

Lees meer...

 

De Lochal in Tilburg is een multifunctioneel gebouw waar meerdere partijen huisvesten.

Het doel van het prachtige karakteristieke pand is om de Tilburgers een plaats te geven waar men kan werken, leren, ontspannen en waar men kan samenkomen.

Het inspirerende interieur en de rijke historie van het pand maken dat het eindresultaat een ware architectonische beleving is geworden van internationale allure.

Smart2Led heeft de vraag gekregen om op basis van een architectonisch idee een armatuur te ontwikkelen dat aan een lijst van eisen en standaarden moet voldoen.

Vanaf een idee, naar een schets en daaruit is FENG geboren. Een tijdloos design armatuur met direct en indirect licht welke voldoen aan alle gestelde normen en eisen.

Opgebouwd uit gerecyclede materialen, duurzaam ontwikkeld en geproduceerd. Het armatuur is nagenoeg weer volledige recyclebaar.

Meer weten over onze inspirerende oplossingen en producten, neem vrijblijvend eens contact op.

 

De vraag aan Smart2led van de nieuwe eigenaren van het winkelcentrum en woontorens Ypenburg was duidelijk.

"Kunnen jullie ons helpen met ons verlichtingsprobleem bovenop onze torens? Ze zijn al jaren stuk...wij willen onze skyline terug!"

Na gedegen onderzoek en testperiode met een van de torens is de opdracht gegeven om in de glazen dakopbouw units boven de 8 woontorens onze slimme led lichtoplossing te installeren.

Slim, want deze torens worden individueel en samen op afstand aangestuurd  door onze slimme schakelkasten voor een schitterend kleuren lichtspel.

De eindeloze combinatie van kleuren maakt het mogelijk elk thema te laten stralen over de omgeving.

Deze 8 markante blikvangers zijn al van verre te zien en zorgen er voor dat steeds meer bezoekers de weg naar het (winkel) centrum weten te vinden.

 

Wij zijn trots op dit bijzondere project ....Ypenburg is trots op haar Skyline !