Find it all @ the Wall…………

Zo ook de led verlichting van Smart2Led!

De publiek toegankelijke ruimten en luifels zijn voorzien van onze nieuwe range downlighters.

Syntrus Achmea Real Estate & Fnance zet volop in op verduurzaming van haar objecten, zo ook voor winkelcentrum Leyweg in Den-Haag. Smart2Led heeft een entree voorzien van moodlampen en de parkeergarage is nu ook voorzien van onze “slimme” waterdichte armaturen voorzien van onze in Nederland ontwikkelde en geproduceerd led boards. (levensduur meer dan 100.000 uur)

Eigenaar, beheerder en bezoekers zijn  zeer tevreden met het sterk verbeterde lichtniveau en mede door onze slimme lichtschakelprincipes bespaart men erg veel op de energierekening en brand het licht alleen als het nodig is.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De hoofdpassage van de Palace Promenade in Scheveningen werd als donker ervaren.

Smart2Led heeft een oplossing ontwikkeld welke de volledige kap van het winkelcentrum egaal uitlicht.

Het resultaat is een heldere open winkelpassage waar bezoekers en ondernemers van het centrum een prettige winkelbeleving ervaren

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Naast de rest van de Episo portefeuille heeft Smart2Led ook de verlichting geleverd voor winkelcentrum Diemerplein in Diemen.

Bij de ontwikkeling heeft men al gekozen voor led verlichting, maar voor de oplevering ging de verlichting op veel plaatsen al kapot. Ondanks dat de specificaties op papier goed waren en men had gekozen voor A merken.

Smart2Led heeft de afgelopen jaren de verlichting gewisseld voor goede led verlichting en heeft recent de parkeergarage voorzien van onze “slimme” waterdichte armaturen voorzien van onze in Nederland ontwikkelde en geproduceerd led boards. (levensduur meer dan 100.000 uur)

Eigenaar, beheerder en bezoekers zijn  zeer tevreden met het sterk verbeterde lichtniveau en mede door onze slimme lichtschakelprincipes bespaart men erg veel op de energierekening en brand het licht alleen als het nodig is.

Smart2Led is een exclusieve samenwerkingsovereenkomst aangegaan met Metsan Lighting. 

Door deze partnership is er een sterke combinatie ontstaan tussen onze slimme in Nederland ontwikkelde en geproduceerde technologie en de aluminium armaturen van Metsan.

Met 34 jaar ervaring in produceren en veel kennis van aluminium, kan Metsan in haar uitgebreide machinepark producten produceren in grote maar ook, betaalbaar, in kleine aantallen. Hierdoor zijn maatwerkoplossingen snel en prijsgunstig te realiseren.

Door een eigen poedercoatstraat is het mogelijk om armaturen in aparte kleuren te leveren of alle individuele delen van de armaturen te kleuren.

Smart2Led produceert de hiervoor bestemde led technologie met de hoogste standaard en voorzien van de laatste technologie.

In de combinatie ontstaat er een duurzaam product wat niet alleen mooi is qua vorm en kleurstelling maar ook nog eens optimaal licht geeft.

Heeft u interesse in de door ons ontwikkelde producten schroom dan niet om vrijblijvend contact op te nemen.