Van maandag 3 februari tot en met vrijdag 7 februari 2020 staat Nederland volledig in het teken van de circulaire economie. 

Er zijn zo veel mensen die een idee hebben over circulariteit, die er veel over praten, maar doet men ook echt wat? Smart2led produceert vrijwel al haar producten in Nederland. In de basis betekent dit al veel minder transportkosten. Nagenoeg al onze armaturen worden geproduceerd uit gerecycled aluminium, waarvan 95% weer recyclebaar is.

De verpakking: Hoe transporteer je de onderdelen en armaturen? In kartonnen dozen zou iedereen zeggen, die zijn makkelijk te recyclen. Wij kijken hier anders tegenaan, wij gebruiken kunststof kratten gedurende het gehele proces. Vanaf de onderdelenfabriek naar de assemblage en vandaaruit naar het project. De verwijderde armaturen worden in de kratten teruggeplaatst na demontage, hierna volgt het scheiden en vervolgens worden ze gerecycled tot nieuwe producten. De kratten worden hergebruikt en gaan weer terug naar de fabriek om het proces vanaf het begin weer op te starten. Zo wordt de afvalstroom tot een minimum beperkt en hergebruiken wij zoveel als mogelijk. Praten doen we er niet veel over, Smart2Led doet het gewoon.

Zijn wij het slimste jongetje van de klas? Nee, dat zijn we niet. Maar iedere dag maken we stappen en iedere dag proberen we opnieuw innoverende oplossingen en/of producten te ontwikkelen die in alles vooruitstrevend zijn.

Led’s trigger your emotions with our “smart” solutions!

Bij Tervoort Egmond staat de mens centraal. In die sfeer wordt het optimale resultaat bereikt. Tervoort Egmond is tevens ook volledig duurzaam.

Naast dat Smart2Led al ledverlichting en een slim schakelsysteem heeft mogen leveren voor de kantoren, algemene ruimten, expeditie en werkplaatsen, hebben wij nu ook het terrein en tuin duurzaam voorzien van led verlichting.

De Body & Mind zaal van Premium Health Club Squash & Wellness is voorzien van special door Smart2Led ontwikkelde armaturen. Kleuren welke langzaam wisselen geven rust en de juiste ambiance.

Met dit speciale armatuur met ingebouwde RGBW verlichting en een simpele controller kan de instructeur zich in alle rust focussen op het les geven en beleven de bezoekers een omgeving die in balans is.

Peeze is al jaren een begrip voor duurzame koffie- en thee concepten. Timmo Terpstra, Algemeen directeur van Peeze, is bezig met (bouw)plannen voor de nieuwe huisvesting van het bedrijf.

Met het oog op de toekomst zou je zeggen dat er voor Peeze genoeg reden is om af te zien van een investering in het huidige pand. Timmo Terpstra ziet dit anders: “LED techniek is tegenwoordig simpelweg de norm voor verlichting. Hoewel wij druk bezig zijn met onze plannen om te verhuizen, is dit voor ons geen reden om stil te blijven staan met de verduurzaming van ons huidige pand. De expertise en deskundigheid van Smart2Led heeft ons uiteindelijk het vertrouwen gegeven om deze stap te zetten. Daarnaast werken wij alleen met bedrijven die dezelfde duurzaamheidsfilosofie hebben als wij.”

Daltonshool Daalhuizen in Velp doet duurzame investeringen in nieuwe led verlichting. In diverse fases is het hele pand voorzien van nieuwe ledverlichting van Smart2Led.

Onze “slimme” licht recepturen helpen de leerprestaties te verbeteren omdat men een betere cognitieve weergave
heeft van wat men ziet en leest.

Pieken op de plaats waar het moet en tot rust komen in de ruimtes waar dit kan.