De oprichters van Smart2Led waren rond 2009 al jaren bezig met het energiezuinig maken van gebouwen door middel van "slimme" integrale technieken. Veiligheid en comfort van de mens stond toen, en staat zeker nu, steeds meer centraal. Vanwege de doelgroep afhankelijke conceptmatige benadering creëren we een keten van blijheid. De gebruiker van het pand geniet van veiligheid, comfort en een exploitatie vriendelijke werk en/of leefomgeving. De beheerder van het pand geniet van de informatie die een intelligent en ultiem beheer(s)baar pand geeft en welke gebruiksafhankelijk wordt gepresenteerd. De eigenaar van het pand heeft een pand in zijn of haar portefeuille die een labelverbetering heeft, alleen maar door toeppassing van "slimme" technieken, zonder bouwkundige aanpassingen!

Een pand dat per m2 zowel verhuurbaar is voor maar 1 huurder en met alleen maar een aanpassing in de programmering als Multi-tenant pand kan worden gebruikt. De term "meer voor minder" is dan ook van toepassing. LED bestond al lang maar werd rond 2009 door meer partijen interessant gevonden, mede vanwege de energiezuinige effecten. Wat alleen vergeten werd is wat het "nieuwe" licht doet met de mens en wat helemaal vergeten werd wat het "nieuwe" licht doet met het gebouw.

De oprichters van Smart2Led hadden natuurlijk al véél verstand van alle gebouwgebonden technieken en zijn zich gaan verdiepen in de effecten van LED op de mens, maar gingen meteen een paar stappen verder. Zij keken naar de effecten van LED binnen verschillende doelgroepen en ontwikkelden lichtrecepturen, produceerden en importeerden producten, die direct toegepast werden binnen een diversiteit aan doelgroepen. Trots zijn wij dan ook op het feit dat wij, onder andere met producten die Dutch Designed en Dutch Produced worden, een topsegment van tevreden referenties bedienen. Smart2Led gaat telkens een paar stappen verder dan anderen, maar wel met 2 voeten op de vloer, om de markt te voorzien van de beste LED producten en "slimme" lichtschakelsystemen die al een jarenlang referentiekader genieten.

Led's trigger your emotions with our "smart" solutions.