De medewerkers van Smart2Led hebben jarenlang ervaring met licht, lichtschakelsystemen en alle gebouw gebonden installaties. Wij weten wat nieuwe LED en nieuwe lichtschakelsystemen doen met andere installaties in uw gebouw of project.

Toen LED in de kinderschoenen stond liepen de mensen van Smart2Led al behoorlijk wat stappen voor op collega’s in de markt, niet alleen vanwege goede opleidingen en werkervaringen, maar vooral door zich te verdiepen in wat Led licht doet met de mens. Geen mens is hetzelfde en ieder brein werkt ook weer anders, maar door veel te spreken met neurowetenschappers en veel praktijktesten uit te voeren hebben wij lichtrecepturen ontwikkeld voor ieder doelgroep. De verlichting van Smart2Led zorgt ervoor dat de cognitieve beleving “echt” is.

Tevens zijn onze producten op iedere specifieke doelgroep afgestemd. Zo voegen wij iets toe aan het welzijn van de mens en zorgen er voor dat iedereen zijn of haar werkplek of activiteit comfortabel en veilig ervaart! Onze mensen blijven goed opgeleid en leren ieder dag ook nog eens bij van de ervaringen en situaties in de markt. Producten en projecten worden benaderd volgens het causale proces van oorzaak en gevolg en het gevolg dat wij graag nastreven is een keten van blijheid in een comfortabele en veilig verlichte werk en/of leefomgeving.

Led's trigger your emotions with our "smart" solutions.