Tijd voor goede koffie! Tijd voor een vernieuwde prachtige winkel

De plek waar niet alleen goede koffie wordt gemaakt, maar ook koffie goed is voor de wereld waarin we leven. Je kan alleen maar goede koffie maken als het gehele proces van koffie goed is. Goed zijn voor zowel de boeren als onze planeet. Als je door de hele keten duurzaam en eerlijk produceert, met veel aandacht en liefde, dan smaakt daar de koffie uiteindelijk ook veel beter van. Zo concludeerde Smart2Led tevens, goede koffie, in vele opzichten, mag ook goed belicht worden.

Al eerder hebben wij de productie en logistieke ruimten voorzien van onze slimme Led verlichting en in de winkel hebben wij armaturen geplaatst die door ons, duurzaam, in Nederland zijn ontwikkeld en geproduceerd. De winkel is al een tijd in gebruik maar wij zijn zeker niet minder trots dat wij wederom een bijdrage hebben kunnen leveren aan deze vernieuwde winkel.